O nama

Alba Rubra Sanat!

Alba Rubra novootvorena je poliklinika za dijagnostiku i liječenje bolesti uha, nosa i grla te za minimalno invazivnu estetsku kirurgiju glave i vrata.

Poliklinika Alba Rubra nalazi se u najpoznatijoj i najdužoj zagrebačkoj ulici, Ilici 201, što je još uvijek centar grada Zagreba.

U Poliklinici rade dr.med. Martina Radetić i prof.dr.sc. Tomislav Baudoin koji su prepoznati u području otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata po svom velikom iskustvu i odličnim rezultatima u dijagnostici, liječenju i estetskim pristupima.

Naša misija

Misija Poliklinike Alba Rubra je pružiti odraslima i djeci suvremenu dijagnostiku i liječenje  bolesti ORL područja te pomlađivanje lica.

Cilj nam je da uz pristupačne cijene omogućimo uspješno konzervativno i kirurško liječenje metodama minimalno invazivne kirurgije.
Također dajemo konzultacije i druga mišljenja nakon obavljenih pregleda u drugim ustanovama.

Što radimo?

 1. 1
  Dijagnostika

  Provodimo suvremenu dijagnostiku i uspješno konzervativno i kirurško liječenje na našim malim i velikim bolesnicima suvremenim dijagnostičkim metodama (endoskopija ORL područja, pretrage sluha tonskom audiometrijom i timpanometrijom), mikrobiološka dijagnostika (obrisci uha, nosa i ždrijela), patohistološka dijagnostika bioptata i reseciranih tumorskih tvorbi s kože glave i vrata.

 2. 2
  Liječimo odrasle

  Najčešće bolesti koje liječimo u odraslih su upalne, alergijske i tumorske bolesti poput: upale vanjskog i srednjeg uha, obturirajući cerumen, upale sluznice nosa i paranazalinih sinusa koje uzrokuju otežano disanje kroz nos, sekreciju iz nosa i niz ždrijelo, poremećaj osjeta njuha i glavobolje, upale ždrijela i tonzila, hrkanje, laringofaringealni refluks, promuklost, itd.

 3. 3
  Liječimo djecu

  Najčešće bolesti koje liječimo u djece su upala uha, infekcija i alergija nosa i paranazalnih sinusa, upala grla i mandula koje uzrokuju otežano disanje kroz nos, sekreciju iz nosa i niz ždrijelo, poremećaj osjeta njuha i glavobolje, kašalj, hrkanje i čujno disanje, upale grla uzrokovane infektima ili nekim drugim uzrokom kao što je laringofaringealni refluks, česta krvarenja iz nosa,  kratki frenulum, itd.

 4. 4
  Kućne posjete

  Idemo u kućne posjete nepokretnim i teže pokretnim bolesnicima i obavljamo kompletni ORL pregled, toaletu uha i liječenje.

 5. 5
  Estetska kirurgija – radiofrekvencija, dermalni fileri

  Estetska kirurgija je bazirana na minimalno invazivnoj kirurgiji s radiofrekvencijskom metodom s kojom se odstranjuju promjene na koži poput madeža, bradavica, hemangioma, kapilara, pigmentacija, lipoma i sl. S radiofrekvencijskom metodom (Ellmanom) postižu se vrhunski rezultati uz gotovo beskrvni zahvat i s potencijalno minimalnim postoperacijskim ožiljkom.
  Provodimo minimalno invazivne metode pomlađivanja lica koristeći prirodne dermalne filere (restylane, juvederm, botox).