Što radimo?

Alba Rubra Sanat!

Dijagnostika

Provodimo suvremenu dijagnostiku i uspješno konzervativno i kirurško liječenje na našim malim i velikim bolesnicima suvremenim dijagnostičkim metodama (endoskopija ORL područja, pretrage sluha tonskom audiometrijom i timpanometrijom), mikrobiološka dijagnostika (obrisci uha, nosa i ždrijela), patohistološka dijagnostika bioptata i reseciranih tumorskih tvorbi s kože glave i vrata.

Liječimo odrasle

Najčešće bolesti koje liječimo u odraslih su upalne, alergijske i tumorske bolesti poput: upale vanjskog i srednjeg uha, obturirajući cerumen, upale sluznice nosa i paranazalinih sinusa koje uzrokuju otežano disanje kroz nos, sekreciju iz nosa i niz ždrijelo, poremećaj osjeta njuha i glavobolje, upale ždrijela i tonzila, hrkanje, laringofaringealni refluks, promuklost, itd.

Liječimo djecu

Najčešće bolesti koje liječimo u djece su  upala uha, infekcija i alergija nosa i paranazalnih sinusa, upala grla i mandula koje uzrokuju otežano disanje kroz nos, sekreciju iz nosa i niz ždrijelo, poremećaj osjeta njuha i glavobolje, kašalj, hrkanje i čujno disanje, upale grla uzrokovane infektima ili nekim drugim uzrokom kao što je laringofaringealni refluks, česta krvarenja iz nosa, kratki frenulum, itd.

Kućne posjete

Idemo u kućne posjete nepokretnim i teže pokretnim bolesnicima i obavljamo kompletni ORL pregled, toaletu uha i liječenje.

Estetska kirurgija – radiofrekvencija, dermalni fileri

Estetska kirurgija je bazirana na minimalno invazivnoj kirurgiji s radiofrekvencijskom metodom s kojom se odstranjuju promjene na koži poput madeža, bradavica, hemangioma, kapilara, pigmentacija, lipoma i sl. S radiofrekvencijskom metodom (Ellmanom) postižu se vrhunski rezultati uz gotovo beskrvni zahvat i s potencijalno minimalnim postoperacijskim ožiljkom.
Provodimo minimalno invazivne metode pomlađivanja lica koristeći prirodne dermalne filere (restylane, juvederm, botox).