Fileri

Alba Rubra Sanat!

Estetska kirurgija, odnosno uljepšavanje lica u Poliklinici Alba Rubra se bazira na tretiranju lica vrata hijaluronskim dermalnim filerima i vistabelu odnosno baby botulinum toksin-om. Metodom filera se elegantno rješavaju nedostaci kože lica I vrata koji su posljedica starenja.
Iniciranjem filera rješavamo bore, povećavamo volume kože, podižemo usne kutove, povećavamo volume usana.
Ovom metodom pridonosi se regeneraciji kože i s pravom se smatra jednom od vodećih metoda pomlađivanja.

Fileri koje koristimo za naše pacijente su proizvodi najkvalitetniji danas na globalnom tržištu.

Juvéderm hijaluronski dermalni fileri

Izrazito su uspješni u pomlađivanju lica i baziraju se na hijaluronskoj kiselini koja ima i ljekovita svojstva te navlači tkivnu tekućinu što uzrokuje pošeljno povećanje volumena tretiranih područja koja su uslijed starenja i degeneracije promjenjena borama. S stime se popunjavaju bore starenja, podižu anatomske bore lica, hidratizira koža s konačnim rezltatom pomlađivanja kože i izgleda pacijenta. Juvederm hijaluronski dermalni fileri apsorbiraju na sebe vodu što doprinosi povećanju volumena na željenom mjestu čime se mogu podići i popuniti neželjene linije i bore, hidratizirati koža, povećati volumen i vratiti prirodne konture lica, odnosno, pomladiti kožu i izgled lica.

Vistabel

Vistabel je podvarijanta onog što je opće poznato kao botulinum toksin. Vistabel blokira kontrakciju mišića što rezultira njihovom opuštenošću i izravnjavanju bora. Vistabel prekida nepotrebnu aktivnost i kontrakciju mišića li na taj način bore nestaju i to pridonosi mladolikom i ljepšem izgledu pacijenta.